#gienjobbtiljul

Gatemagasinet Megafon gir jobber til folk som vil tjene sine egne penger på ærlig og verdig vis. Slik får flere muligheten til å si vær så god i stedet for vær så snill. Nå vil vi ha deg med på laget!

Vi gir bedrifter og organisasjoner en mulighet til å kjøpe vår julebok til sine medlemmer og ansatte. Disse kan (om ønskelig) leveres ferdig innpakket til din adresse.

Ved å kjøpe Megafons julebok hjelper du andre til å hjelpe seg selv. Dette gjør at vi kan utvide tilbudet vårt på nye steder, starte nye samarbeid og gi selgerne en bedre arbeidshverdag også inn i det nye året. Slik kan vi sammen #gienjobbtiljul

Frem mot julaften inviterer vi bedrifter og organisasjoner med på dugnaden, og gjennom sosiale medier og emneknaggen #gienjobbtiljul vil vi feire alle som vil gi andre en mulighet til å stå på egne bein.

Er du med?

TA KONTAKT MED
Mads Theodorsen på tlf. 97 59 65 43 eller juleboken@alf.no

Megafon ble startet i 2007. Vi er et arbeidstilbud for sosialt og økonomisk vanskeligstilte mennesker over 18 år, som ønsker en ærlig og verdig måte å tjene penger på. Megafon-selgerne kjøper magasinet av oss, og selger det videre på våre salgsplasser til dobbel pris. Fortjenesten er selgerens lønn.

Siden starten har Megafon bredt seg over store deler av Vestlandet. Vi har registrert over 800 selgere, fra Molde i nord, til Leirvik i sør. Dette er et resultat av godt samarbeid med kommunale lavterskeltiltak og idealistiske organisasjoner. Vi vil nemlig at alle som trenger Megafon skal få muligheten til å selge magasinet der de er.

Nå vil vi satse på flere steder, særlig i Møre og Romsdal og Sogn og Fjordane, i tillegg til å styrke vår innsats i Hordaland. Da trenger vi din hjelp!